Huurauto Faro Airport

Huurauto

Op Faro Airport zijn alle grote autohuur bedrijven aanwezig :  Herz, Europcar, Budget, Avis, ...


Gemakkelijkst is van te huren via Ryanair Car Rentals  of  via  Rental Cars (Booking.com).


Het goedkoopst vind je altijd bij Ryanair Car Rentals,  en daarbij is er de mogelijkheid om en full rist verzekering te nemen via AXA Belgium.   Die verzekering zorgt er voor dat je geen forfait kost zelf moet betalen als je met een kras terugkeert.   De meeste van die forfaits bedragen tussen de 1000 en de 1600 eur.  En voor soms een paar euro per dag kun je dit verzekeren.


Een auto huren in Faro is spotgoedkoop.   In het laagseizoen vind je er vanaf 6 eur per dag,  in het hoogseizoen vind je er nog altijd aan 20 eur per dag.

Het is gek van een taxi te nemen naar Quarteira (kost 25 eur voor 1 rit),  als je voor zo weinig geld een auto kunt huren.   En die auto heb je sowieso nodig om uitstappen te maken.


Tips :

1) Kies een verhuurmaatschappij die op de luchthaven zit.  Je stapt vanuit het luchthavengebouw direct naar de parkings met de huurmaatschappijen.

2) Neem altijd foto's van langs alle zijden van de auto,  om bewijzen te hebben van eventuele deuken of schrammen als je de auto weer inlevert.   Neem vooral foto's van de velgen, want de kleinste schrap van 2 cm kost je vlug 500 eur.  Ze profiteren daar van .

3) Budget is een van de betere, met korte wachttijden.Klik hier :© Copyright. All Rights Reserved